Bemutatkozó

Bemutatkozik a Velence Sunrise lakópark!

Velence Sunrise jelentése, Napfelkelte. Kezdje itt a napját az itt lakó! Ingatlan tájolása, Keleti a parkolók felőli bejárást tekintve. Így a projekt névválasztása, modern és a stílushoz igényesen illő is! Velence Sunrise Társasház így kapta a nevét is.

Velence Sunrise itt lesz helyilg megépítve: Magyarország, Fejér megye, Velence. Velencei tó közelségében, Nadapi út és a Panoráma út sarkánál, Bencehegy oldalán, Nadapi út az M7 autópálya kiható közelében.

Ingatlan beruházó, Yess Bau Kft tulajdonosa, megálmodott a fent megnevezett területre, több ütemben épülő, több lakásos, új társasházi lakásokat! Tervezővel egyeztetett, arra a döntésre jutottak, hogy kényelmes, folyamatos, egész éves lakhatásra alkalmas, modern új lakásokat építenek, különböző alapterülettel.

Itt kényelmesen élhet a nagycsaládos, de esetlegesen az egyedül élő is. Lakások mérete: 33 nm és 88 nm közötti alapterülettel rendelkeznek. Földszinten 4 db lakás, kertkapcsolattal, saját telekrészekkel, kellően intim saját teraszokkal, saját zárt udvari autóbeállókkal.

Azokra is gondoltunk, akik befektetésben, kiadásban gondolkodnak. Csalódásmentes választás lenne, bármelyik ingatlan. Itt a Velence Sunrise közelében, számos turisztikailag is figyelemre méltó lehetőség lenne, a tulajdonosoknak, de a vendégeknek is. Velence Resort Spa, Velence (strand) ismertebb nevén, Velence Korzó, 3 Km közelségen belül van!

Wellness Fürdő egész éves nyitva tartásával, az itt lakó tulajdonos, akár heti több alkalommal is kikapcsolódhat! Hétvégéken, pedig a belépőjegyek is kedvezőbbek a wellness fürdőbe.

Nagy családosoknak, gyerekekkel is jó döntés lehet. Velencén, óvoda, illetve iskola is megtalálható. Nagybevásárlás, sokszor fontos kérdés a családoknak. Velence Korzó Spar üzlete pár percre található. Korzó: Spar bevásárló központ, kávézó, étterem is egész évben nyitott és várja a vendégeit, vásárlóit.

Szabadidő tekintetében is egész évben csalódásmentes. Kerékpárutak, kirándulás, séta, friss levegő, nyáron evezés a tó vizén, stb.. nem engedi eltunyulni az embert, amennyiben vágyja ezeket az élményeket.

Közlekedés: Busz és Vonatjárattal természetesen rendelkezik a környék. Autóval M7 autópálya közelségé révén, Budapest vagy Balaton is 30 perces közelségben van!


INFORMÁCIÓ:
  • Zárt udvari autóbeálló lakásonként.
  • 1% ügyvédi szerződéskötés díj jogi képviselőnknél.
  • Biztosítás kötés partnerünkkel.
  • Akciós (külön meghírdetett) lakásárak, csak készpénzes vétel esetén.

  • FIZETÉSI ÜTEMEZÉS:
    10% Foglaló ügyvégi szerződéskötés napján. Majd a többit személyes egyeztetést követően hagyjuk jóvá, szerződéssel értendően. Tehát a fizetési ütem, személyes egyeztetés, tárgyalás alapja. Érdeklődjön az értékesítőnél, a személyes megbeszélés időpontját tekintve. Köszönjük.

    Nyitottak vagyunk egy egyedi fizetési konstrukcióra, közös megegyezéssel. Banki hitel, Lízing esetén. A Foglaló illetve az előleg megléte fontos ebben az esetben is.